Brownie Bee appen

Brownie Bee appen er tilgængelig her:

https://browniebee.io/

Data gemmes under din bruger på hjemmesiden i krypteret form og for at kunne lave beregningerne bliver de krypterede data sendt til vores beregningsserver og slettet med det samme.

Appen bliver løbende udviklet og for at holde dig selv opdateret kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Du kan finde mere information om det tekniske om appen her.

Hvad er Brownie Bee?

Brownie Bee er et open-source digitalt værktøj, som kan hjælpe med optimeringsprocesser i f.eks. produktudvikling eller produktionsoptimering.

Metoden som værktøjet bygger på, er dynamisk forsøgsdesign (dynamical Design of Experiments), hvor værktøjet i en iterativ proces finder de mest optimale betingelser baseret på opnået resultater.

 

Oversigt

 • Tutorial for Brownie Bee

  Her er en kort gennemgang af hvordan Brownie Bee bliver brugt til at optimere en virtuel katapult med fire faktore til at skyde en specifik længde. You can find the tutorial in Eng…

  Læs mere
 • Appen teknisk set

  Hvis du er interesseret i maskineriet bag appen kan du finde mere information her. Da Brownie Bee er open-source kan du bidrage med dine inputs til udviklingen.

  Læs mere
 • IDA-Webinar om dynamisk DoE

  Brownie Bee appen og BOOST Væksten projektet er blevet præsenteret under et webinar hos IDA Østjylland i Kemi- og Bioteknologi gruppen. Webinaret bliver holdt af Morten Bormann, so…

  Læs mere
 • Webinar om Dynamisk DoE

  I dette webinar fortæller Morten Bormann Nielsen fra Teknologisk Institut om værktøjet Brownie Bee, der hjælper virksomheder til at komme hurtigere i mål med udviklingen af produkt…

  Læs mere

Tilmeld nyhedsbrev

×